Gratis interrailbillett!

Norske 18-åringer kan igjen søke om å få en gratis interrailbillett – for å oppdage Europa gjennom Erasmus+ ordningen DiscoverEU.   

380 billetter ble delt ut i oktober, og i mars skal ytterligere 400 billetter deles ut. EU ønsker at ungdommer skal få muligheten til en reiseopplevelse. Dette for å utforske Europas mangfold, lære om kulturarv og historie og få kontakt med mennesker fra hele kontinentet.

For å se mer, eller sende et søknadsskjema kan du trykke på linken: https://osloregion.org/no/hva-skjer/siste-nytt/1215-discovereu-vinn-en-gratis-billett-og-reis-europa-rundt-2

For å søke må du: 

  • være født mellom 1. juli 2004 og 30. juni 2005.
  • fylle inn informasjon fra identitetskort, pass eller lovlig oppholds-kortnummer på det elektroniske søknadsskjemaet
  • være lovlig bosatt, på tidspunktet for beslutningen, i ett av følgende land:
    • en av EUs medlemsstater, inkludert oversjøiske land og territorier (OCT) eller
    • et av tredjelandene tilknyttet Erasmus+-programmet: Island,
      Liechtenstein, Nord-Makedonia, Norge, Serbia og Tyrkia

Dersom du blir valgt som en av de heldige vinnerne, kan du reise gratis i en periode på 1-30 dager mellom 15. juni 2023 til 30. september 2024. Det vil også være mulig å reise i gruppe med venner. Se mer informasjon her.

Se også

Gratis interrailbillett!

Norske 18-åringer kan igjen søke om å få en gratis interrailbillett – for å oppdage Europa gjennom Erasmus+ ordningen DiscoverEU.   

Les mer >>

Trygg festing, samhold og spørsmål om rus

Leo Ajkic kommer hit til midtdalen 20. – 21.mars og skal holde sitt foredrag om trygg festing og samhold til foreldre og foresatte, elever ved de tre ungdomsskolene, elevrådet og russestyret på Vinstra videregående skole. 

Les mer >>