Trygg festing, samhold og spørsmål om rus

Leo Ajkic kommer hit til midtdalen 20.- 21. mars og skal holde sitt foredrag om trygg festing og samhold til foreldre og foresatte, elever ved de tre ungdomsskolene, elevrådet og russestyret på Vinstra videregående skole. 

Leos ærlighet, direkte dialog og særegen evne til å formidle latter, varme og gjennomtenkte øyeblikk har samlet oss gjennom programmer som Uro, Leo og de utstøtte, U-landslaget, Typen Til, Leos reise, Flukt og Rus. For sitt arbeid med Flukt vant han Fritt Ords Hederspris. Serien vant også Beste dokumentarserie på Gullruten, og Leo vant prisen for Beste mannlige programleder. Dette gjentok han med serien Rus.

Med en brennende sosial forpliktelse og utradisjonell tilnærming til både de store og små spørsmålene i livet, fortsetter Leo og utfordre normer og flytte grenser.
 

Etter foredraget, vil Russepresident Hannah Olstad-Solberg lede en samtale med Ajkic og politikontakt Kjell Bakken, med spørsmål fra ungdommen vår. 

Hva rører seg blant ungdommen og hva lurer de på?
Har du ungdom i hus er dette et foredrag for deg.


Se Facebook

Se også

The Value of the Roots

Er du mellom 17 – 30 år, liker tradisjon, håndverk, kultur, og er eventyrlysten?

Da er dette prosjektet noe for deg! Noe kort frist, men kaster du deg rundt og har gyldig pass og reiseforsikring, kan dette virkelig være en opplevelse for livet. Og det beste? Det er helt GRATIS!

Les mer >>