Tur til Tusenfryd

Ung i Midtdalen, Ringebu ungdomshus og Vinstra ungdomsklubb drar på sin årlige tur til TUSENFRYD!

For å delta på turen må man minimum være ferdig med 8. klasse og maksimum ferdig i 2. klasse på vdg. Det koster kr 300,- å delta. Dette dekker transport t/r og inngang.

Mat og snop må hver enkelt ordne selv. Det blir et kort stopp på tur til Tusenfryd, og på tur hjem tar vi en stopp på McDonalds på Jessheim. Betaling for buss og inngang skjer ved påmelding. 

Bussen går kl. 07.00 fra Kvam og er tilbake ca 22.00 på kvelden. Påmeldingen stenger så fort det er fullt eller senest 1. august.

Klikk deg inn på Aktiviteter for å finne påmeldinga!

Se også

The Value of the Roots

Er du mellom 17 – 30 år, liker tradisjon, håndverk, kultur, og er eventyrlysten?

Da er dette prosjektet noe for deg! Noe kort frist, men kaster du deg rundt og har gyldig pass og reiseforsikring, kan dette virkelig være en opplevelse for livet. Og det beste? Det er helt GRATIS!

Les mer >>

Gratis interrailbillett!

Norske 18-åringer kan igjen søke om å få en gratis interrailbillett – for å oppdage Europa gjennom Erasmus+ ordningen DiscoverEU.   

Les mer >>

Trygg festing, samhold og spørsmål om rus

Leo Ajkic kommer hit til midtdalen 20. – 21.mars og skal holde sitt foredrag om trygg festing og samhold til foreldre og foresatte, elever ved de tre ungdomsskolene, elevrådet og russestyret på Vinstra videregående skole. 

Les mer >>